6. december 2016

DJ i København

DJ i København med erfaring fra mere end 500 arrangementer

DJ i København og på Sjælland når du skal have musik til din næste fest.

Den helt rigtige musik er essentiel til en god fest. Alle mennesker har forskellige præferencer, når det gælder musikken, så det er ikke altid lige let at finde et musikalsk spor, som falder i alles smag. Vil du gerne være sikker på, at musikken sidder lige i skabet, kan du hyre en professionel DJ til at stå for musikken.

Jeg hedder Jonas, og jeg har siden 2004 arbejdet som DJ til mere end 500 forskellige arrangementer under navnet DJ JOGI. Med så mange spillejobs under bæltet har jeg oparbejdet en stor erfaring i at ramme plet med min musik til den enkelte fest. Der skal naturligvis ikke spilles den samme musik til en 18-års fødselsdag, som til en 50-års fødselsdag eller et bryllup, men det er i alsidigheden, at jeg har min største styrke som DJ.

Jeg arbejder hovedsageligt som DJ i København. Hvis du har brug for en professionel og erfaren DJ til dit arrangement andetsteds på Sjælland, er du dog også velkommen til at kontakte mig. Skal du bruge en DJ til et stort arrangement i Jylland, kan jeg også hjælpe der.

Hvad skal en god DJ kunne?

Tilpasning af musikken i forhold til arrangementets deltagere er den vigtigste del af jobbet som DJ. Hyrer du mig som DJ til dit arrangement i København, skal du altså ikke bekymre dig om, at musikken kommer til at være for vild eller for stille. Min alsidighed og brede viden om genrer og tidsperioder inden for musikken gør, at jeg sagtens kan tilpasse mit set efter dine ønsker.

Jeg står også gerne for at bygge den rette stemning op baseret på min erfaring som DJ fra mere end 12 år i jobbet. Et godt eksempel er dansegulvet til et bryllup, hvor der typisk er forskellige aldersgrupper tilstede. Her kan mine numre variere fra Kim Larsen til Nik & Jay til Abba til Take That til Justin Bieber og hvad der ellers skulle ønskes alt efter gæsternes smag.

Skal du bruge en DJ til fest, står jeg også for lysshow. Kombinationen af mit lysshow og den festlige musik skaber de optimale betingelser for et levende dansegulv hele natten.

Hyr en dygtig og alsidig DJ til dit arrangement i København

Nogen forbinder DJ’s med vilde fester og diskoteker, men det er ikke det eneste, jeg som DJ kan stå for. Herunder kan du se nogle af de arrangementer, jeg har erfaring i at spille musik til:

– Konfirmation

– Bryllup, sølvbryllup, kobberbryllup osv.

– Fødselsdagsfest for forskellige aldersgrupper

– Oktoberfest

– Julefrokost

– Privatfest

Til et bryllup eller en konfirmation skal musikken naturligvis ikke være festlig og indbyde til dans hele vejen igennem. Jeg sørger for at spille numre, der skaber en hyggelig stemning, mens der er mad, og kan løbende bevæge musikken i en mere festlig retning.

Skal du bruge en DJ til at sætte gang i dansegulvet, kan jeg selvfølgelig også sørge for det. Har festen et særligt tema, eksempelvis 80’er fest, får jeg musikken til at spille efter temaets retningslinjer, så temaet bliver fuldent.

I forbindelse med temafester har jeg også sat gang i dansegulvet til flere Oktoberfest-arrangementer. Det kan du læse mere om på min referenceside.

DJ i København med mange anbefalinger

At gøre mine kunder tilfredse er det absolut vigtigste for mig. Jeg er en glad og frisk fyr, der altid gør ypperste for at skabe den ønskede stemning til de fester og arrangementer, jeg bliver hyret til.

Jeg har arbejdet som DJ siden 2004, og i årenes løb har jeg modtaget mange anbefalinger fra tilfredse kunder. Det er noget, jeg sætter utrolig stor pris på. Du kan se nærmere på mine anbefalinger fra andre kunder, hvis du vil lære mere om mig som DJ.

Rolig baggrundsmusik sætter en hyggelig stemning

Festmusik er dog ikke det eneste, jeg kan levere. Til arrangementer, hvor gæsterne hovedsageligt sidder til bords og nyder deres mad, er det altid rart at have lidt musik i baggrunden. Dette tilbyder jeg også som DJ i København.

Musikken skal naturligvis ikke bestå af ”syng-med-sange”, når gæsterne sidder og hygger sig ved bordet. Jeg sørger derimod for, at musikken skaber en hyggelig atmosfære, der indbyder til snak ved bordene. Som ved alle mine andre services har du mulighed for at påvirke musikken, så den skaber den ønskede stemning til dit arrangement. Den hyggelige baggrundsmusik leverer jeg typisk til fødselsdage, bryllupper under maden, konfirmationer og lignende.

DJ spiller op til bryllup og efterfølgende fest i København

Et bryllup er en fejring og en glædens dag. Humøret er højt, og bryllupper udvikler sig ofte til store fester, hvor kærligheden i luften smitter af på gæsterne med glæde og god stemning til følge. Udfordringen for en DJ til et bryllup består i, at der er mange aldersgrupper repræsenteret. Brudeparrets forældre og familie vil måske ikke høre den samme musik, som brudeparrets familie vil. Nøglen til et veludført job som DJ til bryllup i København er derfor at ramme nogle numre, der falder i alles smag. Jeg elsker at se dansegulvet komme til live med glade mennesker i alle aldre og er ekspert i at få lige netop dette til at ske.

Ethvert bryllup indeholder den klassiske brudevals til midnat. Brudevalsen har jeg naturligvis med til alle bryllupper, hvor jeg står for musikken. I timen op til midnat bygger jeg stille og roligt musikken op og sørger for at brudevalsen kommer på det rigtige tidspunkt. Når brudevalsen er veloverstået, er det tid til at skrue lidt op for musikken og fejre brylluppet til fulde. Du kender selv dine gæster bedst, så har du nogle idéer til genrer eller kunstnere, baserer jeg musikken på ønskerne.

Taler er også en fast del af et bryllup. Har du ikke et åbenlyst bud på en toastmaster til brylluppet, påtager jeg mig gerne den vigtige rolle.

Lej en DJ til din fest i København

Skal du holde fest er musikken altafgørende for, at der kommer gang i festen. Alle mennesker har forskellige præferencer, når det gælder musikgenrer. Til en fest hvor alle deltagere kan gå hen og skifte musik, bliver festen ofte ødelagt af, at musikken hele tiden bliver skiftet. Få ting er mere irriterende end at være midt i et lækkert nummer, og at det så bliver afbrudt af et nyt nummer lige inden, det gode stykke kommer.

Det kan løses ved at lave en playliste på forhånd og sætte den til at spille, men det er umuligt at forudse, hvordan festen kommer til at udvikle sig i løbet af aftenen. Og så er vi tilbage ved samme problem – at musikken ikke passer til festen.

For at være sikker på at musikken bliver perfekt til din fest, kan du få hyre en DJ som jeg selv. Jeg tager gerne imod dine forslag, men sørger for at få dem mikset ind i musikken på rette vis i stedet for at skifte nummer brat. Du kan både komme med dine anvisninger før festen, så jeg kan forberede numre, der passer dertil, og komme med dine ønsker i løbet af aftenen.

Pris på leje af DJ i København?

Intet arrangement er det samme. Derfor har jeg udviklet fire DJ pakker med varierende priser. De er baseret ud fra mit store kendskab til, hvad der kræves til arrangementer af forskellig størrelse.

Jeg har en lille pakke for musik og lys til arrangementer med op til 25 gæster. Denne pakke indeholder 3 timers underholdning fra min side samt det nødvendige udstyr for, at lydkvaliteten er af professionel karakter. De andre pakker er som følger:

– Mellem pakke: op til 50 gæster

– Stor pakke: op til 100 gæster

– Skræddersyet pakke: 100+ gæster

Til den skræddersyede pakke kan du selv vælge lyseffekter, timer, antal højtalere, bundkasser og mere til. Jeg har ved flere lejligheder spillet musik til arrangementer med flere end 100 gæster. Uanset størrelsen på dit arrangement kan jeg lave en skræddersyet DJ pakke til dig, som opfylder alle dine krav både til musik, lys og show. Du kan læse mere om mine DJ pakker ved at klikke her.

Ring eller skriv for at bestille musik fra erfaren DJ

Du er velkommen til at kontakte mig for booking af DJ i København. Jeg kan kontaktes via telefon på 31 61 70 04. Så tager vi en helt uforpligtende snak om dit arrangement eller din fest, og i fælleskab finder vi ud af, hvilken pakke der passer bedst til dit behov.

Alternativt kan du skrive en mail til djbooking@jogi.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden – så kontakter jeg dig i stedet.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

DJ i København