Deprecated: Required parameter $name follows optional parameter $default in /customers/b/e/0/jogi.dk/httpd.www/wp-content/themes/zerif-pro/inc/plugins-compatibility/wpml-pll/functions.php on line 29 dj til bryllup Sjælland | DJ JOGI
6. december 2016

DJ Til Bryllup

Skal du giftes og har brug for en DJ til bryllup?

En DJ til bryllup kan være med til at skabe den perfekte dag for dig og din Brud/Brudgom og dine gæster.

Hvis du booker en DJ fra DJ BOOKING – JOGI til jeres bryllup så får du en DJ der er præsentabel og som fornemmer stemningen og vigtigst af alt har brudevalsen med.

Måske blev du gift for 12,5 år siden og skal holde kobberbryllup, eller 25 år siden og skal holde sølvbryllup eller for 50 år siden og skal holde guldbryllup så kan vi også levere en DJ der kan spille musik til det.

Inden kl. 24.00 på dagen eller efter jeres ønske inviterer DJ’en gæsterne og jer ud på dansegulvet og spiller brudevalsen så der kan kysses og klippes strømper inden dansegulvet kommer til at koge af alt den gode musik som vores DJ spiller.

Har du nogle særlige musikønsker du gerne vil have spillet til brylluppet så er vi behjælpelige med det såfremt du henvender dig i god tid.

Vores DJ har stor erfaring med at spille musik til bryllupper og ved hvad der skal til for at dig/i og jeres gæster får en dejlig dag.

Udstyret kan aftales at blive stillet op tidligt på dagen så det er klart til når gæsterne kommer og når DJ’en ankommer senere. I kan også bestille DJ’en til at være toastmaster hvis ikke i kender en der vil eller kan være det.

Vi anbefaler et simpelt lysshow i form af spejlkugle og en enkelt parlampe eller måske en enkelt lyseffekt eller i kan vælge at der ikke skal være noget lysshow. Det er helt op til jeres ønske og smag.

Hvis i vælger vores store pakke for op til 100 gæster hvor der er 4 timers DJ inkluderet kunne et eksempel være at vi spiller musik fra kl. 23.00 til 03.00 hvor i meget gerne skulle kunne nå at spise jeres mad færdig og nyde den inden musikken spiller.

Skal vi levere DJ til dit/jeres bryllup i 2021/2022?

Bestil DJ til brylluppet her hos JOGI på Booking og Kontakt siden! eller herunder: