6. december 2016

DJ Til Fødselsdag

Skal du have underholdning og DJ til fødselsdag?

Har du brug for en DJ til fødselsdag? Vi kan klare alle slags fødselsdage hvad enten du bliver 15 år, 18 år, 30 år, 40 år, 50 år, 60 år, 70 år eller 80 år.

En DJ fra DJ BOOKING – JOGI har stor erfaring angående at spille musik til fødselsdage og er god til at vurdere hvad for noget musik der skal spilles for at holde gang i dansegulvet.

DJ’en tager også i mod musikønsker både på dagen og i god tid inden festen holdes.

Når du bestiller DJ til fødselsdag hos DJ Booking JOGI så vil vi invitere alle gæsterne ud på dansegulvet og spille en fødselsdagssang hvor fødselaren er i centrum.

 
 

Hvis du holder en 15 eller 18 års fødselsdag spiller vores DJ det nyeste musik som du kender fra radioen og fra din yndlings Spotify-/iTunesliste og nogle remix af dem du kender og beatmixer musikken så der er et naturligt flow i overgangene, et eksempel kan ses i facebookvideoen ovenover som er fra en 18 års fødselsdag vi har leveret musik, lydanlæg, DJ og lysshow til.Bliver du 30 og 40 år spiller vi som udgangspunkt sange du kender fra omkring 90’erne og beatmixer sangene så det lyder fantastisk og flyder der ud af imens der bliver danset på gulvet og hvis det går vildt for sig på bordene.

Holder du en 50 eller 60 års fødselsdag så er vi nede og finde de gamle musiknumre fra fra 80’erne og underholder dig og dine gæster med god musik fra den tid.

Er det en 70 eller 80 års fødselsdag du skal holde så er musikken oplagt fra 50’erne, 60’erne og 70’erne.

Musikken er selvfølgelig ikke låst fast til et bestemt årti men det er det udgangspunkt en DJ fra JOGI arbejder med hvis ikke andet ønskes. Er du en der ikke gider at høre det gamle musik fra dengang du var ung men gerne vil høre det nyeste eller er ung og ikke gider at høre det nyeste så tager vi højde for dette.

Så skal vi spille musik og levere DJ underholdning til din fødselsdag i år 2016?

Bestil DJ underholdning til fødselsdag hos DJ JOGI ved at udfylde formularen herunder: