6. december 2016

DJ Til Julefrokost

Skal du arrangere julefrokosten og mangler en DJ Til Julefrokost?

Book vores DJ til julefrokost som spiller en god blanding af nyt og gammelt godt dansemusik og krydrer det med juleklassikere som giver den rette julestemning til festen.

Julefrokosten er festen som mange fejrer som en tradition sidst på året som en fest hvor man som f.eks. arbejdsgiver gerne vil give et tak for året der er gået og det gode samarbejde hvor man mødes og hilser på hinanden og får noget god mad og bagefter danser og fester til julemusik og andet godt musik i den forbindelse hvor en DJ til julefrokost fra JOGI er et godt bud.

Vi leverer lyd til julemusikken og lys i flotte farver til dansegulvet og en finger pulsen så dansegulvet bliver anvendt flittigt af de julestemte gæster som er i godt humør til julefrokosten.

En juleklassiker vi spiller er blandt andet Last Christmas fra Wham. Det er en god ide at bestille os til julefrokosten lige så snart du kender datoen da det er en af de travleste måneder for DJ og mobildiskoteker så for at være sikker på vi kan spille musik til din julefrokost må du hellere kontakte os i god tid.

Vi leverer DJ til julefrokost både i selskabslokale eller jeres firmalokaler, kantine eller der hvor i holder den aftale med jer og stedet hvor festen foregår.

Vi kan også spille i pauserne hvis du/i har arrangeret et band så er mulighed for at vi spiller noget af det musik som bandet ikke spiller og så sørger vi for at festen ikke går i stå når bandet holder pause. Vores DJ har spillet musik i pauserne for flere forskellige liveband og har bidraget til den gode stemning på dansegulvet.

Vi ses til din/jeres næste julefrokost fest i 2016.

Bestil din DJ og underholdning til julefrokosten her eller med formularen herunder: