6. december 2016

DJ Til Oktoberfest

Skal der være gang i oktoberfesten? Lav en DJ Til Oktoberfest booking

DJ til Oktoberfest? Hos DJ BOOKING – JOGI kan du booke en DJ som har spillet musik til Københavns Oktoberfest både i Valby Parken og på Femøren.

Så hvis du sørger for at arrangere gæster med lederhosen og tyrolerkjoler og booker DJen hos os så sørger vi for musikken til en fantastisk fest.

Forestil dig et telt fyldt med mennesker hvor der bliver serveret lækre 1 liters øl og hvor der kan købes Bayerske pølser med Sauerkraut til og hvor der bliver danset på bænkene og bordene til fantastisk musik som danske og tyske schlagerhits og lidt tyrolermusik leveret af DJ Til Oktoberfest Booking – JOGI.

Vi leverer også gerne DJ til at spille i mellem pauser hvis du/i f.eks. har bestilt et tyroler orkester/band og gerne vil have at der er musik hele tiden.

Hvis du har et Oktoberfest tema men kun vil have Oktoberfest de første par timer og derefter gerne vil høre noget andet så kan vi også godt finde sådan en løsning til dig.

Vi leverer en DJ til Oktoberfest som kan mærke publikum og som ved hvad der skal til for at den rette stemning kan mærkes.

Kunne du tænke dig at høre alle gæsterne skråle med på Hey Baby fra DJ Ötzi så skal du booke din DJ til Oktoberfest her hos os. Vi underholder også folk med at udbringe skål og får publikum med til at være en del af festen hvor der bliver danset og skrålet med på zigge zagge zigge zagge hoi hoi hoi.

Vi må heller ikke glemme at nævne DJ Ötzi nummeret Anton Aus Tirol som er en klassiker der får festhumøret op af og som virkelig sætter gang i festen.

Så skal du holde oktoberfest og mangler en DJ er du kommet til det rette sted og kan kontakte os her på siden under Booking og Kontakt eller med formularen her under: